Kozijndiscounter

Kozijnen prijzen

Wilt u uw kozijnen vervangen en bent u benieuwd naar de kosten? De prijzen van kozijnen ziet u hier in een handig overzicht.

Kozijnen: de totale prijs

Merkt u dat uw huidige kozijnen beschadigd zijn, tocht doorlaten of er lelijk uitzien? Dan is het de hoogste tijd om uw kozijnen te vervangen. Nieuwe kozijnen laten uw ramen weer stralen en zijn essentieel voor goede isolatie van uw woning. Voordat u overgaat tot aankoop, bent u vast benieuwd naar de prijzen van kozijnen. De exacte prijs verschilt per situatie, maar wij helpen u graag op weg met een indicatie van de totale kosten.

Soort kozijn Oppervlakte Gem. prijs (incl. btw, montage en HR++ glas)
Kunststof kozijn 1 m² € 700 – € 800
Houten kozijn 1 m² € 750 – € 900
Aluminium kozijn 1 m² € 800 – € 950

Bent u het helemaal zat dat uw kozijnen zoveel koude lucht naar binnen laten en bent u klaar voor de overstap naar goed isolerende kunststof kozijnen met HR++ glas? Voor het vervangen van 6 ramen in uw woonkamer met een totale oppervlakte van 8 m² bent u gemiddeld € 6.000 kwijt. Deze kosten zijn voor het totale plaatje en zijn dan ook inclusief btw, montage en het uitstekend isolerende HR++ glas.

Bespaar tot wel 40% op uw nieuwe kozijnen

Nieuwe kozijnen vragen om een investering. U heeft echter de mogelijkheid om te besparen op uw kozijnen. Door gratis en vrijblijvend offertes aan te vragen krijgt u niet alleen inzicht in de exacte prijzen van kozijnen voor uw situatie, maar ziet u ook direct welke aanbieder de voordeligste prijs biedt. Het aanvragen van offertes doet u gewoon vanuit uw eigen stoel door ons korte offerteformulier in te vullen. Vervolgens ontvangt u binnen 2 werkdagen offertes van maximaal 6 specialisten in uw regio en bepaalt u zelf aan welke vakman u de klus wilt uitbesteden. Uiteraard is het aanvragen van offertes geheel vrijblijvend en zit u dus nergens aan vast.